Confidențialitate

Când folosiți serviciile noastre, ne încredințați informațiile dvs. înțelegem că este o mare responsabilitate și ne străduim să le protejăm și să vă oferim putere de decizie în privința acestora.

Scopul acestei Politici de Confidențialitate este să vă explice ce informații colectăm, de ce le colectăm și cum puteți să le actualizați, gestionați, exportați și ștergeți. în cele ce urmează termenul CJADVICES. face referire la societatea C.J. Legal Advices Privacy & Trust S.R.L.

Serviciile noastre includ:

 • Aplicații și site-uri CJADVICES, cum ar fi https://www.advices.ro
 • Produse care sunt integrate în aplicații și site-uri terțe, cum ar fi hărțile Google Maps încorporate.

Puteți folosi serviciile noastre în diverse moduri pentru a vă gestiona confidențialitatea. De exemplu, puteți crea un Cont CJADVICES dacă doriți să creați și să gestionați conținut, cum ar fi facturile și plățile sau să vedeți mai multe rezultate de căutare relevante. Puteți folosi multe servicii CJADVICES dacă v-ați deconectat sau fără să creați un cont, de exemplu căutarea pe CJADVICES sau vizionarea videoclipurilor. în plus, în cadrul serviciilor noastre, vă puteți ajusta setările de confidențialitate pentru a controla informațiile pe care le colectăm și modul în care sunt folosite.

Dacă aveți întrebări despre această Politică de Confidențialitate, contactați-ne.


INFORMAȚIILE COLECTATE DE CJADVICES

Dorim să înțelegeți ce tipuri de informații colectam pe măsură ce folosiți serviciile noastre.

Colectăm informații pentru a oferi servicii mai bune tuturor clienților noștri: de la informații de bază, cum ar fi limba pe care o vorbiți, la lucruri mai complexe. Informațiile pe care le colectează CJADVICES și cum sunt folosite acele informații depinde de modul în care utilizați serviciile noastre și modul în care gestionați opțiunile dvs. de confidențialitate.

Când nu sunteți conectați la un Cont CJADVICES, stocăm informațiile pe care le colectăm folosind identificatori unici asociați cu browserul, aplicația sau dispozitivul pe care îl folosiți. Astfel, putem face lucruri precum menținerea preferințelor dvs. de limbă în cadrul sesiunilor de navigare.

Când sunteți conectați, colectăm și informațiile pe care le stocăm în Contul dvs. CJADVICES și pe care le tratăm ca informații cu caracter personal.

Lucruri pe care le creați sau ni le oferiți

Când creați un Cont CJADVICES, ne oferiți informații cu caracter personal, inclusiv numele și parola dvs. Trebuie să adăugați și un număr de telefon sau o adresă de email validă și funcțională în cont. Chiar dacă nu sunteți conectat la un Cont CJADVICES, puteți alege să ne oferiți informații, cum ar fi adresa de email la care să primiți actualizări despre serviciile noastre.

De asemenea, colectăm conținutul pe care îl creați, încărcați sau primiți de la alte persoane când folosiți serviciile noastre. Sunt incluse elemente precum copia cărții de identitate, fotografiile și videoclipurile pe care le salvați, documentele pe care le transmiteți și comentariile pe care le faceți la videoclipurile încărcate.


Informații pe care le colectăm pe măsură ce folosiți serviciile noastre

Aplicațiile, browserele și dispozitivele dumneavoastră

Colectăm informații despre aplicațiile, browserele și dispozitivele pe care le folosiți pentru a accesa serviciile CJADVICES, fapt care ne ajută să oferim funcții suplimentare.

Informațiile pe care le colectăm conțin identificatori unici, tipul și setările browserului, tipul și setările dispozitivului, sistemul de operare, informațiile despre rețeaua mobilă, inclusiv numele și numărul de telefon al operatorului, și numărul versiunii aplicației. De asemenea, colectăm informații despre interacțiunea dintre aplicațiile, browserele și dispozitivele dvs. și serviciile noastre, inclusiv adresa IP, rapoartele de blocare, activitatea sistemului și data, ora și adresa URL sursă a solicitării dvs.

Colectăm aceste informații atunci când un serviciu CJADVICES de pe dispozitivul dvs. contactează serverele noastre, de exemplu când instalați aplicația CJADVICES din Magazinul Play sau când un serviciu caută actualizări automate. Dacă folosiți un dispozitiv Android cu aplicații CJADVICES, acesta contactează periodic serverele CJADVICES pentru a furniza informații despre dispozitivul dvs. și despre conectarea la serviciile noastre. Informațiile includ elemente precum tipul dispozitivului, numele operatorului, rapoartele de blocare și aplicațiile pe care le-ați instalat.

Activitatea dvs.

Colectăm informații despre activitatea dvs. în cadrul serviciilor noastre, pe care le folosim pentru lucruri precum recomandarea unui serviciu nou care v-ar putea interesa. Informațiile despre activitate pe care le colectăm pot include:

 • Termenii pe care îi căutați;
 • Vizualizări și interacțiuni cu conținut și anunțuri;
 • Activitatea de achiziție;
 • Persoane cu care comunicați sau cărora le distribuiți conținut;
 • Activitatea pe site-uri și în aplicații terțe care folosesc serviciile noastre;
 • Istoricul de navigare pe care l-ați sincronizat cu Contul CJADVICES.

Dacă folosiți serviciile noastre pentru a trimite și a primi mesaje, este posibil să colectăm informații înregistrate în jurnalele de telefonie, cum ar fi numărul de telefon, numărul apelantului, numărul persoanei apelate, numerele de redirecționare, ora și data apelurilor și mesajelor, durata apelurilor, informațiile privind direcționarea și tipurile de apeluri.

Puteți să accesați Contul CJADVICES pentru a găsi și a gestiona informațiile despre activitate salvate în contul dvs.

Informații despre locația dvs.

Colectăm informații despre locația dvs. atunci când folosiți serviciile noastre, fapt care ne ajută să oferim funcții cum ar fi indicațiile pentru citirea unui contor.

Locația poate fi determinată cu diferite grade de precizie folosind următoarele mijloace:

 • GPS,
 • Adresă IP
 • Datele de la senzorul dispozitivului
 • Informații despre obiectele din apropierea dispozitivului dumneavoastră, cum ar fi punctele de acces Wi-Fi, turnurile de telefonie mobilă și dispozitivele care au Bluetooth activat.

Tipurile de date despre locație pe care le colectăm depind parțial de setările dispozitivului și ale contului dvs. De exemplu, puteți activa sau dezactiva locația dispozitivului Android folosind aplicația Setări a acestuia. De asemenea, puteți activa Istoricul locațiilor dacă doriți să salvați și să gestionați informațiile despre locație în contul dvs.în anumite circumstanțe, CJADVICES colectează informații despre dvs. și din surse accesibile pentru public. De exemplu, dacă numele dvs. apare în presa locală, motorul de căutare CJADVICES poate să indexeze articolul respectiv și să îl afișeze altor persoane atunci când vă caută numele. Putem colecta informații despre dvs. și de la partenerii de încredere, inclusiv partenerii de marketing care ne oferă informații despre clienți potențiali ai serviciilor noastre comerciale, și de la partenerii de securitate care ne oferă informații pentru protecția împotriva abuzurilor. De asemenea, primim informații de la parteneri de publicitate, pentru a oferi servicii publicitare și de cercetare în numele lor.

Folosim diverse tehnologii pentru a colecta și a stoca informații, inclusiv cookie-uri, etichete pixel, stocare locală, cum ar fi stocarea datelor de pe web prin browser sau memoriile cache pentru datele aplicațiilor, baze de date și jurnale de server.


DE CE COLECTEAZĂ CJADVICES DATE

Folosim datele pentru a crea servicii mai bune

Utilizăm informațiile pe care le colectăm din toate serviciile noastre în următoarele scopuri:

Furnizarea serviciilor noastre

Folosim informațiile dvs. pentru a furniza serviciile noastre, cum ar fi auditarea G.D.P.R. sau aplicațiile web dezvoltate pentru dvs.

Menținerea și îmbunătățirea serviciilor noastre

De asemenea, folosim informațiile dvs. pentru a ne asigura că serviciile noastre funcționează corespunzător, de exemplu prin urmărirea întreruperilor sau remedierea problemelor pe care ni le raportați.

Dezvoltarea unor servicii noi

Folosim informațiile pe care le colectăm din serviciile existente pentru a ne ajuta să dezvoltăm servicii noi. De exemplu, înțelegerea modului în care oamenii reușesc să transmită informațiile referitoare la întarzieri în trafic, ne ajută să determinăm modul în care sunt efectuate reprogramările întâlnirilor.

Oferirea unor servicii personalizate, inclusiv conținut și anunțuri

Folosim informațiile pe care le colectăm pentru a personaliza serviciile pe care vi le oferim, inclusiv furnizarea recomandărilor, conținutului personalizat și rezultatelor de căutare personalizate. De exemplu, Verificarea Securității oferă sfaturi de securitate adaptate modului în care folosiți produsele CJADVICES. și Aplicația CJADVICES folosește informații, cum ar fi aplicațiile pe care le-ați instalat deja și videoclipurile pe care le-ați transmis, pentru a sugera aplicații noi care v-ar putea interesa.

în funcție de setările dvs., este posibil să vă afișăm anunțuri personalizate bazate pe interesele dvs. De exemplu, când căutați "semnatura electronica", atunci când navigați pe un site care afișează anunțuri difuzate de CJADVICES puteți vedea un anunț pentru software utilizat pe desktop pentru aplicarea semnăturii electronice. Puteți să controlați informațiile pe care le folosim pentru a vă afișa anunțuri accesând setările pentru anunțuri.

Nu vă afișăm anunțuri personalizate pe baza categoriilor speciale de date cu caracter personal, cum ar fi rasa, religia, orientarea sexuală sau sănătatea. Nu distribuim către agenții de publicitate informațiile care vă identifică personal, cum ar fi numele sau adresa de e-mail, decât dacă ne solicitați acest lucru.

Măsurarea performanței

Folosim date pentru analiză și cuantificare pentru a înțelege modul în care sunt folosite serviciile noastre. De exemplu, analizăm datele despre vizitele pe care le faceți pe site-urile noastre ca să facem lucruri cum ar fi optimizarea designului de produs. Folosim și datele despre anunțurile cu care interacționați, pentru a ajuta agenții de publicitate să înțeleagă performanța campaniilor lor publicitare. Utilizăm diverse instrumente pentru a face acest lucru, inclusiv Google Analytics. Când vizitați site-uri care folosesc Google Analytics, CJADVICES și un client Google Analytics pot corela informațiile despre activitatea dvs. de pe acel site cu informațiile despre activitatea de pe alte site-uri care folosesc serviciile noastre publicitare.

Comunicarea cu dvs.

Folosim informațiile colectate, cum ar fi adresa de email, pentru a interacționa direct cu dvs. De exemplu, vă putem trimite o notificare dacă detectăm o activitate suspectă, cum ar fi o încercare de conectare la Contul CJADVICES dintr-o locație neobișnuită. Sau vă putem informa despre modificările sau îmbunătățirile viitoare ale serviciilor noastre. Iar când contactați CJADVICES, vom păstra o înregistrare a solicitării dvs. pentru a ajuta la rezolvarea oricăror probleme pe care le-ați putea întâmpina.

Protejarea companiei CJADVICES, a clienților noștri și a publicului

Folosim informațiile pentru a ajuta la îmbunătățirea siguranței și fiabilității serviciilor noastre. Aici sunt incluse detectarea, prevenirea și combaterea fraudei, abuzului, riscurilor de securitate și problemelor de ordin tehnic care ar putea dăuna companiei CJADVICES, clienților noștri sau publicului.

Folosim tehnologii diferite de procesare a informațiilor în aceste scopuri. Utilizăm sisteme automatizate care analizează conținutul dvs. pentru a vă oferi lucruri cum ar fi rezultatele de căutare personalizate, anunțurile personalizate sau alte funcții adaptate modului în care folosiți serviciile noastre. în plus, analizăm conținutul dvs. pentru a ne ajuta la a detecta abuzul, de exemplu spam-ul, programele malware și conținutul ilegal. De asemenea, folosim algoritmi pentru a recunoaște modelele de date.

Putem combina informațiile pe care le colectăm din cadrul serviciilor noastre și de pe dispozitivele dvs. în scopurile descrise mai sus. De exemplu, dacă vizionați videoclipuri cu aplicarea semnăturii electronice, se poate afișa un anunț pentru o firmă care să ofere certificate digitale calificate pe un site care folosește produsele noastre publicitare. în funcție de setările contului, este posibil ca activitatea dvs. de pe alte site-uri și din alte aplicații să fie asociată cu informațiile dvs. cu caracter personal, pentru a îmbunătăți serviciile CJADVICES și anunțurile afișate de CJADVICES.

Dacă alți utilizatori au deja adresa dvs. de e-mail sau alte informații care vă identifică, putem să le afișăm informațiile publice vizibile din Contul CJADVICES, cum ar fi numele și fotografia. Astfel, oamenii pot, de exemplu, să identifice un email primit de la dvs.

Vă vom cere consimțământul scris înainte de a folosi informațiile în alte scopuri decât cele descrise în această Politică de Confidențialitate.


OPȚIUNILE DVS. DE CONFIDENȚIALITATE

Aveți opțiuni legate de informațiile pe care le colectăm și modul în care le folosim

Această secțiune descrie comenzile cheie pentru gestionarea confidențialității în cadrul serviciilor noastre. De asemenea, puteți să accesați Verificarea Setărilor de Confidențialitate, care vă oferă posibilitatea de a examina și a ajusta setările de confidențialitate importante. Pe lângă aceste instrumente, oferim și setări de confidențialitate specifice în produsele noastre. Puteți afla mai multe în Ghidul privind Confidențialitatea Produselor.

Gestionarea, revizuirea și actualizarea informațiilor dvs.

Dacă sunteți conectat, puteți să revizuiți și să actualizați oricând informațiile accesând serviciile pe care le folosiți. De exemplu, Contor și Foto sunt concepute pentru a vă ajuta să gestionați anumite tipuri de conținut pe care l-ați salvat folosind CJADVICES.

De asemenea, am creat un loc în care puteți să revizuiți și să gestionați informațiile salvate în Contul CJADVICES. Contul CJADVICES include:

 • Opțiuni de confidențialitate

 • Opțiuni privind Activitatea
  Decideți ce tipuri de activitate doriți să se salveze în cont. De exemplu, puteți să activați Istoricul Locațiilor dacă doriți previziuni privind traficul pentru naveta zilnică sau puteți salva.

 • Setările privind anunțurile
  Gestionați-vă preferințele pentru anunțurile pe care le vedeți pe CJADVICES și pe site-urile și în aplicațiile care colaborează cu CJADVICES pentru a afișa anunțuri. Puteți să vă modificați interesele, să alegeți dacă informațiile dvs. cu caracter personal pot fi folosite pentru a face anunțurile mai relevante și să activați sau să dezactivați anumite servicii de publicitate.

 • Despre dvs.
  Decideți ce informații despre dvs. pot vedea alți utilizatori în serviciile CJADVICES

 • Recomandări
  Alegeți dacă doriți să vă apară numele și fotografia lângă activitatea dvs., cum ar fi recenziile și recomandările, afișate în anunțuri.

 • Informațiile pe care le distribuiți
  Stabiliți cui permiteți accesul la informații, prin contul CJADVICES

 • Modalități de revizuire și actualizare a informațiilor

 • Activitatea mea

Activitatea mea vă permite să revizuiți și să controlați datele create atunci când folosiți serviciile CJADVICES, cum ar fi căutările efectuate sau vizitele pe CJADVICES Puteți să căutați după dată și după subiect și să ștergeți activitatea, parțial sau în totalitate.

 • Tablou de bord CJADVICES
  Tablou de bord CJADVICES vă permite să gestionați informațiile asociate anumitor produse.

 • Informațiile dvs. cu caracter personal
  Gestionați-vă informațiile de contact, precum numele, adresa de e-mail și telefonul.l

 • Exportul, eliminarea și ștergerea informațiilor

Puteți să exportați o copie a conținutului din Contul dvs. CJADVICES dacă doriți să faceți backup sau să o folosiți cu un serviciu din afara CJADVICES

 • Exportul datelor

Puteți, de asemenea, să solicitați eliminarea conținutului din anumite servicii CJADVICES, conform legilor aplicabile.

 • Pentru a șterge informațiile, puteți:

  • Să ștergeți conținutul dvs. din anumite servicii CJADVICES;
  • Să căutați și să ștergeți anumite elemente din cont folosind Activitatea Mea;
  • Să ștergeți anumite produse CJADVICES, inclusiv informațiile dvs. asociate cu acele produse;
  • Să vă ștergeți integral Contul CJADVICES;

Există și alte moduri de a controla informațiile colectate de CJADVICES, fie că v-ați conectat sau nu la un Cont CJADVICES, inclusiv:

 • Setările browserului: De exemplu, puteți să configurați browserul astfel încât să vă informeze când CJADVICES plasează un cookie în browserul dvs. De asemenea, puteți configura browserul să blocheze toate cookie-urile pentru un anumit domeniu sau pentru toate domeniile. Rețineți însă că serviciile noastre se bazează pe cookie-uri pentru a funcționa corect, de exemplu pentru a reține preferințele de limbă.
 • Setări la nivel de dispozitiv: Dispozitivul dvs. poate să aibă comenzi care stabilesc ce informații colectăm. De exemplu, puteți să modificați setările privind locația pe dispozitivul dvs. Android.

PERMITEREA ACCESULUI LA INFORMAȚII

 

Atunci când permiteți accesul la informațiile dvs.

Multe dintre serviciile noastre vă permit să trimiteți informații către alte persoane, iar dvs. dețineți controlul asupra modului în care permiteți accesul la ele. De exemplu, puteți să distribuiți în mod public videoclipuri pe sau să decideți să păstrați videoclipurile private. Rețineți că atunci când trimiteți informații în mod public, acestea pot fi accesibile prin intermediul motoarelor de căutare, inclusiv Căutarea Google.

Dacă sunteți conectat și interacționați cu anumite servicii CJADVICES, cum ar fi scrierea unui comentariu la un videoclip public sau a unei recenzii pentru o situație prezentată, numele și fotografia apar lângă activitatea dvs.

Atunci când CJADVICES permite accesul la informațiile dvs.

Nu trimitem informațiile dvs. cu caracter personal unor companii, organizații sau persoane din afara CJADVICES, decât în situațiile de mai jos:

 • Cu consimțământul dvs.

Vom trimite informații cu caracter personal în afara CJADVICES atunci când avem consimțământul dvs. De exemplu, dacă folosiți CJADVICES Contor pentru a solicita efectuarea unei citiri de regularizare, vă vom cere permisiunea înainte să trimitem adresa dvs. serviciului respectiv. Vă vom cere consimțământul explicit pentru distribuirea oricăror categorii speciale de informații cu caracter personal .

 • Către administratorii de domenii

Dacă sunteți student sau lucrați pentru o organizație care folosește serviciile CJADVICES (cum ar fi G Suite), administratorul dvs. de domeniu și distribuitorii care vă gestionează contul vor avea acces la Contul dvs. CJADVICES. Este posibil ca aceștia:

 • Să acceseze și să păstreze informații stocate în contul dvs., cum ar fi adresa de e-mail;
 • Să vizualizeze statisticile referitoare la contul dvs., cum ar fi cele legate de numărul aplicațiilor pe care le instalați;
 • Să schimbe parola contului;
 • Să suspende sau să anuleze accesul dvs. la cont;
 • Să primească informații despre contul dvs. pentru a respecta cerințele legislative și reglementările în vigoare, o procedură legală sau o solicitare guvernamentală executorie;
 • Să vă restricționeze posibilitatea de a șterge sau de a edita informațiile ori setările de confidențialitate.
 • în vederea prelucrării externe

Oferim informații cu caracter personal afiliaților noștri sau altor parteneri de afaceri sau persoane de încredere pentru a le prelucra în numele nostru, pe baza instrucțiunilor noastre și în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate și cu orice alte măsuri corespunzătoare de confidențialitate și securitate. De exemplu, apelăm la furnizorii de servicii pentru a ne ajuta cu asistența pentru clienți.

 • Din motive legale

Vom distribui informații cu caracter personal în afara CJADVICES în cazul în care considerăm cu bună credință că accesarea, utilizarea, păstrarea sau dezvăluirea informațiilor respective sunt necesare în mod rezonabil pentru:

 • Respectarea legii aplicabile, a reglementărilor, a unei proceduri legale sau solicitări guvernamentale executorii. Distribuim informații despre numărul și tipul de solicitări primite din partea guvernelor în Raportul despre Transparența informației.
 • Punerea în aplicare a Termenilor și condițiilor în vigoare, inclusiv investigarea posibilelor încălcări ale acestora.
 • Detectarea, prevenirea sau combaterea în alt mod a fraudei, a problemelor de securitate sau de ordin tehnic.
 • Protejarea împotriva încălcării drepturilor, proprietății sau siguranței companiei CJADVICES, a clienților noștri sau a publicului, așa cum se stipulează sau se permite prin lege.

Putem trimite public și către partenerii noștri, cum ar fi editorii, agenții de publicitate, dezvoltatorii sau deținătorii drepturilor, informațiile care nu identifică personal utilizatorii. De exemplu, putem trimite public informații pentru a indica tendințele cu privire la folosirea generală a serviciilor noastre. De asemenea, permitem anumitor parteneri să colecteze informații din browserul sau de pe dispozitivul dvs. în scopuri publicitare și de cercetare, cu ajutorul propriilor cookie-uri sau al unor tehnologii similare.

în cazul în care compania CJADVICES este implicată într-o fuziune, într-o achiziție sau într-o vânzare de active, vom continua să asigurăm confidențialitatea informațiilor cu caracter personal și vom notifica clienții afectați înainte ca informațiile cu caracter personal să fie transferate sau să intre sub incidența unei alte politici de confidențialitate.


PĂSTRAREA INFORMAȚIILOR îN SIGURANȚĂ

Serviciile noastre încorporează funcții de securitate pentru a vă proteja informațiile

Toate produsele CJADVICES au caracteristici de securitate puternice care vă protejează în permanență informațiile. Datele pe care le obținem în urma administrării serviciilor noastre ne ajută să identificăm și să blocăm automat amenințările de securitate. Iar dacă identificăm riscuri pe care considerăm că trebuie să le cunoașteți, vă vom informa și vă vom furniza instrucțiuni pentru sporirea protecției.

Depunem eforturi pentru a vă proteja pe dvs. și compania CJADVICES împotriva accesului neautorizat, a modificării, dezvăluirii ori distrugerii neautorizate a informațiilor pe care le deținem, inclusiv:

 • Folosim criptarea pentru a vă păstra datele private în timpul transmiterii;
 • Oferim un set de funcții de securitate, cum ar fi Navigarea Sigură, Verificarea Securității și Verificarea în Doi Pași, pentru a vă proteja contul;
 • Ne revizuim practicile de colectare, stocare și prelucrare a informațiilor, inclusiv măsurile de securitate fizice, pentru a împiedica accesul neautorizat la sistemele noastre;
 • Restricționăm accesul la informațiile cu caracter personal, oferindu-l numai angajaților, contractorilor și agenților CJADVICES care sunt îndreptățiți să afle respectivele informații pentru a le putea prelucra. Oricine are acest nivel de acces se supune unor obligații contractuale stricte de confidențialitate și poate fi tras la răspundere sau i se poate desface contractul dacă nu îndeplinește aceste obligații.

EXPORTUL ȘI ȘTERGEREA INFORMAȚIILOR

Puteți oricând să exportați o copie a informațiilor dvs. sau să le ștergeți din Contul CJADVICES.

Puteți să exportați o copie a conținutului din Contul dvs. CJADVICES dacă doriți să faceți backup sau să o folosiți cu un serviciu din afara CJADVICES.

Pentru a șterge informațiile, puteți:

 • Să ștergeți conținutul dvs. din anumite servicii CJADVICES;
 • Să căutați și să ștergeți anumite elemente din cont folosind Activitatea Mea;
 • Să ștergeți anumite produse CJADVICES, inclusiv informațiile dvs. asociate cu acele produse;
 • Să vă ștergeți integral Contul CJADVICES;

în anumite cazuri, păstrăm datele pe perioade limitate atunci când retenția lor este necesară în scopuri legitime de afaceri sau juridice. Puteți să citiți despre perioadele de retenție a datelor ale companiei CJADVICES, inclusiv cât durează până când vă ștergem informațiile.

încercăm să ne asigurăm că serviciile noastre protejează informațiile împotriva ștergerii accidentale sau rău intenționate. De aceea, după ce ștergeți informații, este posibil să treacă un timp până când ștergem copiile de pe serverele noastre active și de rezervă.


CONFORMITATEA ȘI COOPERAREA CU AUTORITĂȚILE DE REGLEMENTARE

Revizuim în mod regulat prezenta Politică de Confidențialitate și ne asigurăm că procesăm informațiile dvs. în conformitate cu aceasta.

Transferuri de date

Deținem servere în toată lumea, iar informațiile dvs. pot fi prelucrate pe servere situate în afara țării dvs. de reședință. Legile privind protecția datelor diferă de la o țară la alta, unele oferind un grad mai mare de protecție decât altele. Indiferent unde sunt procesate informațiile, aplicăm aceleași măsuri de protecție descrise în această politică. De asemenea, respectăm anumite cadre juridice privind transferul de date, cum ar fi EU-US Privacy Shield Framework și Swiss-US Privacy Shield Framework.

Când primim reclamații oficiale scrise, contactăm persoana care a formulat reclamația respectivă. Colaborăm cu autoritățile de reglementare corespunzătoare, inclusiv cu autoritățile locale pentru protecția datelor, pentru a soluționa orice reclamații referitoare la transferul datelor pe care nu le putem soluționa direct cu dvs.

Cerințele europene

Dacă legislația Uniunii Europene (UE) privind protecția datelor cu caracter personal se aplică prelucrării informațiilor dvs., vă punem la dispoziție opțiunile descrise în această politică pentru ca dvs. să vă exercitați dreptul de a solicita accesarea, actualizarea, eliminarea și restricționarea procesării informațiilor dvs. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării informațiilor dvs. sau să exportați informațiile într-un alt serviciu.

Prelucrăm informațiile în scopurile descrise în această politică, pe baza următoarelor motive juridice:

Cu consimțământul dvs.

Vă cerem acordul pentru procesarea informațiilor dvs. în anumite scopuri și aveți dreptul să vă retrageți oricând consimțământul. De exemplu, vă cerem consimțământul pentru a vă oferi servicii personalizate, cum ar fi anunțurile. Vă cerem consimțământul și pentru a colecta informații despre activitatea dvs. vocală și audio pentru recunoașterea vocală. Puteți să gestionați aceste setări din Contul CJADVICES

Când urmărim interese legitime

Procesăm informațiile dvs. pentru interesele noastre legitime și cele ale terților, aplicând măsurile de precauție adecvate care vă protejează confidențialitatea. Prin urmare, procesăm informațiile pentru lucruri precum:

 • Furnizarea, întreținerea și îmbunătățirea serviciilor, pentru a satisface nevoile clienților noștri;
 • Dezvoltarea de noi produse și funcții utile clienților noștri;
 • înțelegerea modului în care clienții folosesc serviciile CJADVICES, pentru a asigura și a îmbunătăți performanța acestor servicii;
 • Personalizarea serviciilor noastre pentru a oferi o experiență de utilizare mai bună;
 • Marketing pentru informarea clienților referitor la serviciile noastre;
 • Afișarea anunțurilor pentru a pune gratuit serviciile CJADVICES la dispoziția utilizatorilor;
 • Detectarea, prevenirea sau combaterea în alt mod a fraudei, abuzului, a problemelor de securitate sau de ordin tehnic în serviciile noastre;
 • Protejarea împotriva încălcării drepturilor, proprietății sau siguranței companiei CJADVICES, a clienților noștri sau a publicului, așa cum se stipulează sau se permite prin lege;
 • Efectuarea de cercetări care îmbunătățesc serviciile noastre pentru utilizatori și care sunt în beneficiul publicului;
 • îndeplinirea obligațiilor față de partenerii noștri, cum ar fi operatorii de rețea, dezvoltatorii și deținătorii drepturilor;
 • Exercitarea drepturilor legale, inclusiv investigarea potențialelor încălcări ale Termenilor și condițiilor în vigoare.

Când furnizăm un serviciu

Procesăm datele dvs. pentru a furniza un serviciu pe care l-ați solicitat în baza unui contract. De exemplu, procesăm informațiile dvs. de plată atunci când achiziționați certificatul digital calificat prin CJADVICES

Când respectăm obligațiile legale

Vom procesa datele dvs. atunci când avem o obligație legală să facem acest lucru, de exemplu, atunci când răspundem la o procedură legală sau o solicitare guvernamentală executorie.

Dacă aveți întrebări, puteți contacta compania Furnizor Energie CJADVICES și Biroul nostru de protecție a datelor.

Puteți contacta, de asemenea, autoritatea locală de protecție a datelor dacă aveți nelămuriri privind drepturile dvs. în baza legislației locale.


DESPRE ACEASTĂ POLITICĂ

Când se aplică această politică

Această Politică de Confidențialitate se aplică tuturor serviciilor oferite de CJADVICES și de afiliații săi, inclusiv operatorii de rețea, și serviciilor oferite pe site-uri terțe, cum ar fi serviciile de publicitate. Prezenta Politică de Confidențialitate nu se aplică serviciilor care au politici de confidențialitate separate, care nu încorporează această Politică de Confidențialitate.

Această Politică de Confidențialitate nu se aplică pentru:

 • Practicile referitoare la informații care aparțin altor companii și organizații care fac publicitate serviciilor noastre;
 • Serviciile oferite de alte companii sau persoane fizice, inclusiv produse sau site-uri care pot include servicii CJADVICES, care vă pot fi afișate în rezultatele căutării sau care sunt conectate, din cadrul serviciilor noastre.

Modificări aduse acestei politici

Această Politică de Confidențialitate se poate modifica periodic. Drepturile dvs. în baza acestei Politici de Confidențialitate nu vor fi diminuate fără consimțământul explicit. întotdeauna indicăm data la care au fost publicate ultimele modificări și oferim acces la versiunile arhivate pentru consultare. în cazul în care modificările sunt importante, vom furniza o notificare cu o mai mare vizibilitate (inclusiv, în cazul anumitor servicii, o notificare prin e-mail privind modificările aduse Politicii de Confidențialitate).


POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE CONEXE

Servicii CJADVICES specifice

Următoarele notificări privind confidențialitatea furnizează informații suplimentare despre anumite servicii CJADVICES:

 • Furnizarea auditului G.D.P.R.
 • Furnizarea serviciului D.P.O.
 • Furnizarea certificatului digital calificat
 • Preluarea datelor pentru sondajele de opinie
 • Furnizarea aplicațiilor dezvoltate la comandă

Alte resurse utile

Următoarele linkuri evidențiază resursele utile pentru a afla mai multe despre politicile și setările noastre de confidențialitate.

 • Contul CJADVICES include multe dintre setările pe care le puteți folosi pentru a vă gestiona contul
 • Verificarea Confidențialității vă prezintă setările de confidențialitate esențiale pentru Contul CJADVICES Centrul pentru siguranță CJADVICES oferă sfaturi pentru păstrarea siguranței
 • Site-ul privind Politica de Confidențialitate CJADVICES oferă mai multe informații despre metodele prin care menținem confidențialitatea și siguranța informațiilor dvs.
 • Site-ul privind Termeni și condiții oferă mai multe informații referitoare la Termenii și Condițiile noastre de contractare
 • Tehnologii și Principii include mai multe informații despre:
  • Cum utilizează CJADVICES cookie-urile
  • Tehnologiile folosite pentru Publicitate.
  • Cum utilizează CJADVICES recunoașterea tiparelor pentru înțelegerea chipurilor în fotografii
  • O pagină care explică ce date sunt trimise la CJADVICES când accesați site-urile care folosesc produsele de publicitate, de analiză și pe cele sociale de la CJADVICES

Cum utilizează CJADVICES datele când folosiți site-urile sau aplicațiile partenerilor săi

Anunțurile pe care le veți considera cele mai utile

De exemplu, dacă urmăriți videoclipuri despre citirea contoarelor, este posibil ca atunci când navigați pe web să vedeți mai multe anunțuri care au legătură cu instrumentele de măsurare a energiei. De asemenea, vă putem folosi adresa IP pentru a stabili locația dvs. aproximativă. Astfel, vă putem prezenta anunțuri pentru un serviciu de verificare a instalației dvs. din apropierea locului de consum când căutați "energie".

Numărul de telefon

Dacă adăugați în cont un număr de telefon, acesta poate fi folosit în diferite scopuri în serviciile CJADVICES, în funcție de setările dvs. De exemplu, numărul de telefon este folosit pentru a vă ajuta să accesați contul dacă ați uitat parola, pentru a-i ajuta pe utilizatori să vă găsească și să ia legătura cu dvs. și pentru a afișa anunțuri mai relevante.

Informații de plată

Niciodată CJADVICES nu va stoca informații de nicio natură referitoare la un card de credit. CJADVICES poate să solicite alte informații, cum ar fi codul de înregistrare fiscală al unei firme, pentru a vă ajuta să procesați plata. în anumite cazuri, poate fi necesar să vă verificăm identitatea și vă putem cere informații în acest scop. Putem folosi informațiile de plată și pentru a verifica dacă respectați cerințele privind vârsta, de exemplu, dacă introduceți o zi de naștere incorectă conform căreia nu aveți vârsta necesară pentru a deține un Cont CJADVICES

Dispozitive

De exemplu, putem folosi informații de pe dispozitivele dvs. pentru a vă ajuta să decideți ce dispozitiv vreți să folosiți pentru a instala o aplicație sau a vedea un film pe care îl vizionați de pe CJADVICES Folosim aceste informații și pentru a vă proteja contul.

Dispozitive Android cu aplicații CJADVICES

Dispozitivele Android cu aplicații CJADVICES includ dispozitivele vândute de CJADVICES sau de unul dintre partenerii noștri și includ telefoane, aparate foto, dispozitive portabile și televizoare. Aceste dispozitive folosesc Serviciile CJADVICES și alte aplicații preinstalate care includ servicii cum ar fi Cont, Hărți, camera și tastatura telefonului, redarea vocală a textului, introducerea textului de la tastatură și funcțiile de securitate.

Vizualizări și interacțiuni cu conținut și anunțuri;

De exemplu, colectăm informații despre vizualizările și interacțiunile cu anunțurile pentru a oferi rapoarte cumulate agenților de publicitate, cum ar fi să le transmitem dacă le-am difuzat anunțul pe o pagină și dacă este posibil ca acesta să fi fost văzut de un utilizator. De asemenea, este posibil să evaluăm și alte interacțiuni, cum ar fi modul în care clienții au deplasat mouse-ul peste un anunț sau dacă aceștia au interacționat cu pagina pe care apare anunțul.

Sincronizarea cu Contul CJADVICES

Istoricul dvs. de navigare în platforma CJADVICES este salvat în cont numai dacă ați activat sincronizarea cu Contul CJADVICES

Datele de la senzorul dispozitivului

Dispozitivul poate avea senzori care pot fi folosiți pentru o mai bună înțelegere a locației și mișcărilor dvs. De exemplu, poate fi folosit un accelerometru pentru a stabili viteza sau un giroscop pentru a afla direcția deplasării

Informații despre obiectele din apropierea dispozitivului

Dacă folosiți Serviciile de localizare Google pe Android, putem îmbunătăți performanța aplicațiilor care se bazează pe locația dvs., cum ar fi CJADVICES Hărți. Când folosiți Serviciile de localizare Google, dispozitivul dvs. trimite la CJADVICES informații despre locație, senzori (cum ar fi accelerometrul) și turnurile de telefonie mobilă și punctele de acces Wi-Fi (cum ar fi adresele MAC și intensitatea semnalului) din apropiere. Toate acestea folosesc pentru a stabili locația dvs. Puteți să activați Serviciile de localizare Google din setările dispozitivului.

Surse accesibile pentru public

De exemplu, putem colecta informații care sunt disponibile online pentru public sau din alte surse publice ca să ajutăm la formarea modelelor de prognoza și la crearea funcțiilor precum CJADVICES Prognoze.

Protecția împotriva abuzurilor

De exemplu, informațiile despre amenințările de securitate ne ajută să vă notificăm dacă credem că v-a fost afectat contul (moment în care vă putem ajuta să luați măsuri pentru protejarea contului).

Servicii publicitare și de cercetare în numele altora

De exemplu, agenții de publicitate pot încărca date din programele lor de carduri de fidelitate pentru a înțelege mai bine performanța campaniilor lor publicitare. Oferim rapoarte cumulate numai agenților de publicitate care nu dezvăluie informații despre persoane fizice.

Oferirea serviciilor noastre

Printre exemplele de moduri în care folosim informațiile dvs. pentru a ne oferi serviciile se numără:

 • Folosim adresa IP atribuită dispozitivului dvs. pentru a vă trimite datele solicitate, cum ar fi încărcarea unui videoclip
 • Folosim identificatori unici stocați în cookie-urile de pe dispozitivul dvs. care ne ajută să vă autentificăm în calitate de persoană care poate accesa Contul dvs. CJADVICES
 • Fotografiile și videoclipurile pe care le încărcați pe CJADVICES Foto sunt folosite pentru a crea albume, animații și alte creații pe care le puteți distribui.
 • Un e-mail primit pentru confirmarea unei facturi poate fi folosit pentru a crea un buton "plată" afișat pentru dvs. în Contul CJADVICES

Asigurarea funcționării corecte a serviciilor

De exemplu, ne monitorizăm constant sistemele pentru a detecta eventualele probleme. Iar dacă ceva este în neregulă cu o anumită funcție, examinarea informațiilor despre activitate colectate înainte să apară acea problemă ne permite să remediem situația mai rapid.

Aducerea îmbunătățirilor

De exemplu, folosim cookie-urile pentru a analiza modul în care vizitatorii interacționează cu serviciile noastre. Iar această analiză ne ajută să creăm produse mai bune. De exemplu, ea ne poate ajuta să aflăm dacă durează prea mult ca vizitatorii să realizeze o anumită activitate sau dacă o pot duce la bun sfârșit. Apoi putem să reproiectăm funcția respectivă și să îmbunătățim produsul pentru toată lumea.

Rezultate de căutare personalizate

De exemplu, când v-ați conectat la Contul CJADVICES și aveți opțiunea Activitate din cont și din aplicații activată, puteți să primiți rezultate mai relevante ale căutării în baza căutărilor și activității anterioare în alte servicii CJADVICES. în plus, puteți obține rezultate de căutare personalizate chiar dacă v-ați deconectat. Dacă nu doriți personalizarea căutării la acest nivel, puteți să căutați și navigați în mod privat sau să dezactivați personalizarea activității de căutare desfășurate în modul deconectat.

Anunțuri personalizate

Puteți vedea și anunțuri personalizate pe baza informațiilor de la agenții de publicitate. De exemplu, dacă ați făcut achiziții de pe site-ul unui agent de publicitate, acesta poate folosi informații despre vizita dvs. pentru a vă afișa anunțuri.

Categoriile speciale

Când vă afișăm anunțuri personalizate, folosim subiecte care credem că v-ar putea interesa pe baza activității dvs. De exemplu, puteți vedea anunțuri din categoria "Plăți" sau "Emitere facturi". Nu folosim subiecte și nu difuzăm anunțuri personalizate bazate pe categoriile speciale, cum ar fi rasa, religia, orientarea sexuală sau starea de sănătate. și le cerem același lucru și agenților de publicitate care folosesc serviciile noastre.

Informații asociate prin linkuri

Google Analytics se bazează pe cookie-urile primare, ceea ce înseamnă că acestea sunt setate de clientul Google Analytics. Folosind sistemele noastre, datele generate prin Google Analytics pot fi asociate, de clientul Google Analytics și de CJADVICES, cookie-urilor terțe, în legătură cu accesările altor site-uri. De exemplu, când un agent de publicitate dorește să își folosească datele Google Analytics pentru a crea anunțuri mai relevante sau pentru a analiza mai în detaliu traficul.

Siguranță și fiabilitate

Câteva exemple de moduri în care folosim informațiile dvs. pentru a ne menține serviciile sigure și fiabile ar fi:

 • Colectarea și analizarea adreselor IP și a datelor despre cookie-uri pentru protejarea împotriva abuzurilor automatizate. Acest abuz poate lua diferite forme, cum ar fi trimiterea de spam clienților, furtul de bani de la agenți de publicitate dând clic în mod fraudulos pe anunțuri sau cenzurarea conținutului prin lansarea unui atac distribuit de refuzare a serviciilor (DDoS).
 • Cu ajutorul funcției "Ultima activitate din cont" puteți să aflați dacă cineva v-a accesat contul fără să știți și când s-a întâmplat acest lucru. Această funcție vă arată informații despre activitatea recentă din Cont, cum ar fi adresele IP care v-au accesat contul, locația asociată, precum și ora și data accesării.

Detectarea abuzurilor

Când detectăm pe sistemele noastre spam, programe malware, conținut ilegal și alte forme de abuz care încalcă politicile CJADVICES, este posibil să vă dezactivăm contul sau să luăm alte măsuri adecvate. în anumite condiții, putem raporta încălcarea autorităților competente.

Combinarea informațiilor pe care le colectăm

Câteva exemple de moduri în care combinăm informațiile pe care le colectăm ar fi:

 • Când sunteți conectați la Contul CJADVICES și căutați pe CJADVICES, puteți să vedeți rezultate de căutare publice de pe web, împreună cu informații relevante și din conținutul pe care îl aveți în alte produse CJADVICES, precum Contorul sau Facturile.
 • Aplicația CJADVICES poate folosi datele pe care le-ați stocat în alte produse CJADVICES pentru a vă afișa conținut personalizat, în funcție de setările dvs. De exemplu, dacă aveți căutări stocate în Activitatea de pe web și din aplicații, aplicația CJADVICES poate să afișeze articole de știri și alte informații despre interesele dvs., cum ar fi evoluția prețurilor pe bursă, în baza activității dvs.

Activitatea de pe alte site-uri și din alte aplicații

Este posibil ca această activitate să provină din folosirea serviciilor CJADVICES, cum ar fi accesările site-urilor și aplicațiilor partenere CJADVICES de către dvs. Numeroase site-uri și aplicații colaborează cu CJADVICES pentru a-și îmbunătăți conținutul și serviciile. De exemplu, un site poate să folosească serviciile de publicitate CJADVICES sau instrumentele de analiză (cum ar fi CJADVICES Prognoze) ori poate să încorporeze alt conținut (cum ar fi Legislație). Aceste servicii trimit către CJADVICES informații privind activitatea dvs. și, în funcție de setările contului și de produsele folosite (de exemplu, când un partener utilizează CJADVICES Prognoze împreună cu serviciile de facturare), datele respective pot fi asociate cu informațiile dvs. cu caracter personal.

Funcționarea corectă cu ajutorul cookie-urilor

De exemplu, folosim un cookie numit "acmpedocs", datorită căruia puteți să deschideți mai multe Documente CJADVICES într-un singur browser. Blocarea acestui cookie ar împiedica Documente CJADVICES să funcționeze conform așteptărilor.

Procedura legală sau solicitarea guvernamentală executorie

Asemenea altor companii din domeniul tehnologiei și comunicațiilor, CJADVICES primește în mod regulat solicitări de a dezvălui date, din partea guvernelor sau a instanțelor judecătorești din lumea întreagă. Respectarea confidențialității și securității datelor pe care le stocați la CJADVICES stă la baza demersului nostru de a respecta aceste solicitări legale. Echipa noastră care se ocupă de problemele juridice examinează fiecare solicitare în parte, indiferent de tipul acesteia, și adesea respinge solicitările dacă par prea ample sau dacă acestea nu urmează procedura corectă.

Afișarea tendințelor

Când un număr mare de persoane încep să caute ceva anume, acest lucru poate să ofere informații utile despre anumite tendințe înregistrate la momentul respectiv. CJADVICES analizează căutările pe web pentru a estima popularitatea căutărilor într-o anumită perioadă și face publice rezultatele, în forme agregate.

Parteneri specifici

De exemplu, le permitem operatorilor de rețea și agenților de publicitate de pe platformă să colaboreze cu companii de statistică pentru a stabili estimările de consum folosind cookie-uri sau tehnologii similare. Un alt exemplu îl constituie comercianții din paginile noastre de cumpărături, care folosesc cookie-uri pentru a afla pentru câte persoane diferite se afișează produsele lor.

 

Servere în toată lumea

De exemplu, operăm centre de date aflate în toată lumea ca să menținem în permanență produsele CJADVICES la dispoziția utilizatorilor.

 

Terțele părți

De exemplu, procesăm informațiile dvs. pentru a raporta statisticile de utilizare deținătorilor drepturilor despre modul în care a fost folosit conținutul lor în serviciile noastre. De asemenea, este posibil să vă procesăm informațiile în cazul în care vizitatorii vă caută numele și afișăm rezultate de căutare pentru site-urile care conțin informații disponibile public despre dvs.

 

Măsuri adecvate de precauție

De exemplu, putem anonimiza sau cripta datele pentru a ne asigura că nu pot fi asociate cu alte informații despre dvs.

 

Asigurare și îmbunătățire

De exemplu, analizăm modul în care clienții interacționează cu reclamele pentru a îmbunătăți performanța anunțurilor noastre.

 

Personalizarea serviciilor noastre

De exemplu, este posibil să afișăm un anunț CJADVICES pe pagina de pornire a contului dvs.i pentru a sărbători un eveniment specific dvs.

 

Afiliați

Un afiliat este o entitate care aparține grupului de companii CJADVICES

 

Algoritm

Un proces sau un set de reguli urmat de un computer în operațiunile de rezolvare a problemelor.

 

Memoria cache pentru datele aplicațiilor

O memorie cache pentru datele aplicației este un depozit de date de pe un dispozitiv. Poate, de exemplu, să permită unei aplicații web să ruleze fără conexiune la internet și poate îmbunătăți performanța aplicației permițând încărcarea mai rapidă a conținutului.

 

Stocarea datelor de pe web prin browser

Stocarea datelor de pe web prin browser permite site-urilor să stocheze date într-un browser de pe dispozitiv. Când este folosită în modul "stocare locală", funcția permite salvarea datelor între sesiuni. Aceasta permite ca datele să poată fi recuperate și după închiderea și redeschiderea browserului. O tehnologie care permite stocarea datelor de pe web este HTML 5.

 

Cookie-urile și tehnologiile similare

Un cookie este un mic fișier ce conține un șir de caractere, trimis computerului dvs. când accesați un site. Când accesați din nou site-ul, cookie-ul îi permite acestuia să vă recunoască browserul. Cookie-urile pot stoca preferințele utilizatorului, precum și alte informații. Puteți configura browserul să respingă toate cookie-urile sau să vă informeze când este trimis un cookie. Cu toate acestea, este posibil ca anumite funcții sau servicii ale site-urilor să nu funcționeze corespunzător fără cookie-uri.

 

Dispozitiv

Un dispozitiv este un computer care poate fi folosit pentru a accesa serviciile CJADVICES. De exemplu, computerele, tabletele, difuzoarele inteligente și smartphone-urile sunt toate considerate dispozitive.

 

Informații care nu sunt de identificare personală

Acestea constituie informații înregistrate cu privire la utilizatori, astfel încât să nu mai reflecte și să nu mai facă trimitere la un utilizator ce poate fi identificat în mod individual.

 

Adresă IP

Fiecărui dispozitiv conectat la internet i se atribuie un număr cunoscut ca adresă de protocol de internet (IP). De obicei, aceste numere sunt atribuite pe zone geografice. Adesea, adresa IP poate fi folosită pentru a identifica locația din care se conectează un dispozitiv la internet.

 

Eticheta pixel

O etichetă pixel este un tip de tehnologie plasată pe un site web sau în conținutul unui e-mail, în scopul urmăririi anumitor activități, cum ar fi vizualizările unui site sau momentul când un e-mail este deschis. Etichetele pixel sunt adesea utilizate în combinație cu cookie-urile.

 

Informații personale

Acestea sunt informații pe care ni le oferiți și care vă identifică personal, cum ar fi numele, adresa de e- mail, informațiile de facturare sau alte date care pot fi asociate ușor de CJADVICES cu astfel de informații, cum ar fi informațiile asociate Contului CJADVICES

 

Informații personale delicate

Aceasta este o categorie specială de informații cu caracter personal, referitoare la subiecte cum ar fi informații medicale confidențiale, origine etnică sau rasială, convingeri politice sau religioase sau orientare sexuală.

 

Jurnale de server

La fel ca în cazul majorității site-urilor web, serverele noastre înregistrează în mod automat solicitările de pagini efectuate când un utilizator accesează site-urile noastre web. Aceste "jurnale de server" includ, de obicei, solicitarea dvs. web, adresa IP, tipul de browser, limba browserului, data și ora solicitării și unul sau mai multe cookie-uri care pot identifica în mod precis browserul dvs.

O înregistrare tipică în jurnal în cazul unei căutări pentru cuvântul "contor" arată astfel:

123.45.67.89 - 01/12/2018 10:15:32 - http://www.advices.ro/cautare/?contor - Firefox 1.0.7; Windows NT 5.1 - alehf2983fh9232hui3

 • 123.45.67.89 este adresa IP atribuită utilizatorului de furnizorul de servicii internet. în funcție de serviciul folosit, utilizatorului i se poate atribui de furnizorul de servicii o adresă IP diferită de fiecare dată când se conectează la internet.
 • 01/12/2018 10:15:32 reprezintă data și ora interogării.
 • http://www.acmpe.eu/cautare/?contor este adresa URL solicitată, care include interogarea de căutare.
 • Firefox 1.0.7; Windows NT 5.1 reprezintă browserul și sistemul de operare utilizate.
 • alehf2983fh9232hui3 reprezintă ID-ul unic al cookie-ului atribuit computerului prima dată când utilizatorul a vizitat site-ul CJADVICES. (Cookie-urile pot fi șterse de utilizatori. Dacă după ultima accesare a site-ului CJADVICES, utilizatorul a șters cookie-ul din computer, atunci acesta va fi ID-ul unic de cookie atribuit dispozitivului său la următoarea accesare a site-ului CJADVICES de pe respectivul dispozitiv).

Identificatori unici

Un identificator unic de dispozitiv este un șir de caractere care poate fi folosit pentru a identifica un browser, o aplicație sau un dispozitiv în mod unic. Diverșii identificatori diferă din mai multe puncte de vedere: valabilitate, dacă pot sau nu să fie resetați de utilizatori și modul în care pot fi accesați.

Identificatorii unici pot fi utilizați în diverse scopuri, inclusiv pentru securitate și pentru a detecta fraudele, pentru a sincroniza serviciile, de exemplu, mesajele primite pe adresa de e-mail, pentru a reține preferințele și pentru a difuza reclame personalizate. De exemplu, identificatorii unici stocați în cookie-uri ajută site-urile să afișeze conținutul în browser în limba preferată. Puteți configura browserul să respingă toate cookie-urile sau să vă informeze când este trimis un cookie.

Pe alte platforme decât browserele, identificatorii unici sunt utilizați pentru a recunoaște un anumit dispozitiv sau o anumită aplicație de pe acel dispozitiv. De exemplu, un identificator unic, cum ar fi ID-ul publicitar, este folosit pentru a difuza reclame relevante pe dispozitivele Android și poate fi gestionat în setările dispozitivului. Un identificator unic (numit uneori ID universal unic sau UUID) poate fi, de asemenea, integrat într-un dispozitiv de producător, de exemplu, numărul IMEI al unui telefon mobil. De exemplu, identificatorul unic de dispozitiv poate fi folosit pentru a personaliza serviciul pe dispozitiv sau pentru a analiza eventuale probleme ale dispozitivului care țin de serviciile noastre.

C.J. Legal Advices Privacy & Trust SRL
C.U.I.: 40726747, EU-ROOONRC: J13/1006/2019
ROMâNIA, Jud.: Constanța, Loc.: Năvodari, Str.: C1, Nr.: 58B-C5, Biroul: 1, C.P.: 905701
Telefon: +40 723 836381; Fax: +40 341 714633; Email: secretariat @ advices . ro; Web: advices.ro

Autor

Cristiana-Johanna Popa
Cristiana-Johanna Popa

Întotdeauna, din afară lucurile par mult mai clare și perspectiva este mai cuprinzătoare.